America Today wishes you a happy 4th!

WHY THE 4TH OF JULY?

Op 2 juli 1776 werd de Onafhankelijkheidsverklaring in Philadelphia getekend, een verklaring waarbij de Verenigde Staten werden erkend als een onafhankelijk land en ze officieel geen deel meer uitmaakten van het Britse Imperium. Op die dag riepen ze uit dat vanaf dat moment Independence Day traditioneel gevierd zou worden met kanonschoten. Wat ze echter vergeten waren is dat het eventjes zou duren voordat de verklaring daadwerkelijk werd goedgekeurd. De Onafhankelijkheidsverklaring werd op 4 juli officieel aangenomen. Daarom is 4 juli de officiële feestdag voor de Amerikanen.

Image

BEACHES, BBQ's & BEERS

Image

De ‘4th of July’ is een officiële feestdag en daarom zijn de Amerikaanse inwoners vrijgesteld van school of werk. Veel college students gaan terug naar hun familie om samen met hen en vrienden te BBQ’en, naar het strand te gaan, vuurwerkshows te bekijken of mee te doen aan ‘hotdog eating competitions’. In totaal worden er 150 miljoen hotdogs gegeten, dat is 5x de afstand van Washington D.C. naar Los Angeles.

Het hele land kleurt - net als de kleuren van de Amerikaanse vlag – rood, wit en blauw. De Amerikaanse stranden zijn gevuld met meisjes in Amerikaanse-vlag-bikini’s en de tafels staan vol met rode, witte en blauwe cocktails, cupcakes en ander ‘patriotic food’.

Image

WHERE TO GO?

Image
  • Las Vegas – Ready for patriotic all nighter? Ga dan naar Las Vegas, party garantie!
  • New Orleans – Anders dan in andere staten mag je hier drinken op straat, dus de straten staan vol met uitgelaten mensen.
  • Miami – De stranden zullen afgeladen zijn met schaars geklede meiden en voor je het weet sta je te genieten van een geweldige vuurwerkshow met de mooiste zonsondergang op de achtergrond.
  • New York – Overdag ga je naar een baseball game en ’s avonds geniet je van de grootste vuurwerkshow van heel Amerika.
  • Los Angeles – Sunny California! Overdag feest je op het strand en ’s avonds gaat het los in alle bars en clubs. Mocht je de kans hebben, reis af naar Beverly Hills en bekijk een grootse vuurwerkshow van een prachtige mansion.