Bezorgen en afhalen

BEZORGEN

Als je voor 15:00 uur iets hebt besteld in de America Today webshop, dan proberen we je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen te laten bezorgen op het afleveradres. America Today verzend je bestelling met DPD. Op dit moment wordt door DPD circa 98% van de door ons aangeboden pakketten ook daadwerkelijk binnen de gestelde termijn bezorgd.


Wanneer je tijdens de eerste afleverpoging niet thuis bent, dan brengt DPD het pakket naar jouw buren of de dichtsbijzijne Pickup parcelshop. Daar kun je het pakket nog 8 dagen na aflevering afhalen. Na 8 dagen gaat het retour naar de webshop.


VERZENDKOSTEN

De verzendkosten van een bestelling zijn € 3,95. Wanneer je een bestelling plaatst vanaf € 25,- dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Als America Today een actie 'gratis verzenden' heeft, dan wordt dit duidelijk bij de bestelling aangegeven. Als je je bestelling gaat afhalen in een America Today store, dan betaal je boven het bedrag van €25,- geen verzendkosten. Voor elke geplaatste bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht, ook als je snel achter elkaar meerdere bestellingen plaatst. Dat heeft te maken met de snelheid die wij bieden. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij direct aan de slag met verzamelen en verzenden. Dit gaat grotendeels automatisch. Het is door die hoge ordersnelheid niet mogelijk om producten van verschillende bestellingen bij elkaar te voegen.


TRACK & TRACE

Je kunt de bezorging van je bestelling controleren via de track&trace code die je per e-mail ontvangt. Zit je al een paar dagen te wachten op een track&trace code? Dat is niet zoals het hoort, dus neem dan even contact op met de customer service van America Today. Zij helpen je verder.


BESTELLING AFHALEN - STORE

Als je je bestelling laat bezorgen in een America Today store – dat kan bij elke store in België - dan betaal je boven de €25,- geen verzendkosten. Kijk op de pagina store locator om een America Today bij jou in de buurt te vinden.

Je krijgt via e-mail bericht wanneer je de bestelling in de store kunt afhalen. America Today streeft ernaar je bestelling binnen twee werkdagen te bezorgen.

Wacht je al vier werkdagen op een e-mail voor het afhalen van je bestelling? Dat is te lang. Neem even contact op met onze customer service, zij helpen je graag verder.

Je bestelling blijft twee weken beschikbaar in de door jou opgegeven store. Lukt het niet om je bestelling binnen die tijd op te halen? Dan sturen de medewerkers van de store je bestelling terug naar het magazijn en daarna wordt je orderbedrag automatisch teruggestort op je rekening.


ANDER AFLEVERADRES

Je kunt je bestelling op een ander adres dan je woon- of factuuradres laten bezorgen. Een handige optie voor mensen die weinig thuis zijn of die iemand willen verrassen met een doos vol America Today producten!