Show those legs!

met de America Today Debby Dress

DEBBY DRESS

 

Hopefully, the weather will be better in July! Tijd om de benen te showen! Iedere ochtend als je je kast opent is het hetzelfde verhaaltje…what to wear? Iets comfortabels, makkelijk te combineren en een outfit waar jij er natuurlijk geweldig in uitziet!

 

De rib dress is hier hét juiste item voor. Op een festival draag je er sneakers onder of ga voor een nóg stoerdere look en combineer je het met een biker jacket. Bovendien is dit jurkje altijd te combineren met jouw stijl.

 

De rib dress is een nauwsluitende jurk gemaakt van een elastische, geribde stof waardoor de fit zo comfortabel wordt dat jij ‘m nooit meer uit wil! De jurk heeft een kort mouwtje, komt tot iets boven je knie en heeft een ronde hoge hals. Om die redenen kun je er nachten in dansen, wegscheuren met de fiets of naar je favoriete bestemming skateboarden; zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je looks.

 

Je kunt kiezen uit zeven kleuren, van donkerblauw tot grijs gestreept! Bestel de Debby dress nu online of haal deze in je favoriete store van America Today.

Shop Debby Dress>

Image