Ruilen en Retourneren

We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker, soms valt het 'live' gewoon tegen, of misschien zit je even krap bij kas. Ruilen & retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken.

Uiteraard hebben we ook het proces van retourneren zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je kunt je producten heel gemakkelijk terugsturen voor € 1,95 via een Kiala punt of kosteloos ruilen of terugsturen via de America Today stores. Hieronder staan de voorwaarden en verschillende mogelijkheden.

VOORWAARDEN RUILEN & RETOURNEREN

  • Bestellingen van de webshop kunnen binnen dertig dagen na bestelling met aangehecht(e) prijskaartje(s) worden teruggestuurd.
  • Alleen ongedragen producten kunnen geretourneerd worden. Mocht je onverhoopt een gedragen product hebben teruggestuurd, dan kan het bedrag voor dat product niet teruggestort worden op je rekening. Uiteraard kun je in overleg met de customer service het gedragen product opnieuw laten verzenden naar je afleveradres.
  • Ruilen via de webshop is helaas niet mogelijk. Als je iets wilt ruilen, dan dien je het onjuiste artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.
  • Producten die je via onze webshop hebt besteld, kun je wel bij een van de America Today stores ruilen. Retourneren kan ook via de stores, ook als je het product niet in een store hebt laten afleveren. Je krijgt je aankoopbedrag dan ook meteen terug.
  • Je kunt sale- of actie artikelen ruilen en retourneren in een store. Binnen dertig dagen met bon en aangehecht(e) prijskaartje(s). Je krijgt dan het gehele aankoop bedrag terug.

RETOURNEREN NAAR DE WEBSHOP VOOR € 1,95

Je kunt producten retourneren naar de America Today webshop. Je betaalt dan een bijdrage in de retourkosten van € 1,95. Vul het retourformulier in en verpak dit samen met de producten in de originele verzendzak of doos. Het pakket verstuur je via een Kiala punt. America Today streeft ernaar om terugbetalingen binnen zeven werkdagen na het retourneren van de producten naar de webshop af te handelen. Deze tijd omvat het verzenden en verwerken van het pakket, het controleren van het pakket en het terugstorten van het bedrag.

RUILEN EN RETOURNEREN BIJ EEN AMERICA TODAY STORE VOOR € 0,00

Via de webshop aangeschafte producten kun je gratis in een America Today store ruilen en retourneren met de retourstrook. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug en je betaalt geen bijdrage in de retourkosten. Kijk bij customer service voor een store bij jou in de buurt. Vergeet de retourstrook niet mee te nemen, want dit is je aankoopbewijs. Zonder retourstrook kan de store je producten niet terugsturen naar de webshop.

Actieproducten en afgeprijsde producten uit de webshop kunnen binnen dertig dagen na bestelling, met aangehecht prijskaartje geretourneerd worden naar de webshop.

BESCHADIGD OF VERKEERD GELEVERD PRODUCT

We vinden het erg vervelend als je een beschadigd of verkeerd geleverd product van ons hebt ontvangen. Om je klacht snel te kunnen afhandelen, verzoeken we je om het artikel direct naar ons terug te sturen. Een speciale afdeling neemt je klacht in behandeling.

Schrijf je klacht op het retourformulier en retourneer dit formulier samen met het product naar de webshop. De klacht zal binnen veertien dagen afgehandeld worden. Is de klacht gegrond, dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. De standaard bijdrage in retourkosten bij retourneren naar de webshop wordt uiteraard niet in rekening gebracht. Indien er vragen zijn naar aanleiding van je klacht, verwijzen wij naar de stores.

Wanneer je het retourformulier kwijt bent, neem dan contact op met onze customer service.