WAR CHILD KIDS CLUB

America Today hoofdsponsor War Child Kidsclub

America Today and War Child go way back, maar sinds dit jaar starten we een nieuwe samenwerking: America Today zal de hoofdsponsor zijn van de War Child Kidsclub voor de komende drie jaar! Op die manier kan War Child zich zonder zorgen inzetten voor alle activiteiten van de Kidsclub. Vier vloggers lanceerden op 8 juni de War Child Kidsclub vanaf het dak van de A’DAM LOOKOUT in Amsterdam.

WAR CHILD KIDSCLUB

De War Child Kidsclub is voor alle kids in Nederland die zich willen inzetten voor hun leeftijdsgenootjes in oorlogsgebieden. Alles in de Kidsclub draait om vriendschap en onder leiding van vier vloggers kunnen de kids hun steentje bijdragen. All around the world leven kinderen in oorlogsgebieden. Meer dan 250 miljoen kids maken verschrikkelijke dingen mee, waarbij ze vaak hun huis moeten achterlaten om te vluchten.

De War Child Kidsclub is speciaal opgericht voor kinderen tussen de 8 en de 12 jaar die hier meer over willen weten, maar vooral mee willen helpen! Door alle kinderen van de wereld te verbinden en vriendschap te sluiten staat niemand er alleen voor en dát is het doel van de Kidsclub.

Image

FRIENDSHIP

Vriendschap is het kernwoord van de Kidsclub. Dit komt onder andere tot uiting in het vriendschapsbandje dat de kinderen krijgen van America Today en War Child op het moment dat ze lid worden van de Kidsclub. Daarnaast worden de kids verbonden door vier jonge, enthousiaste vloggers: Rens Polman, Quinty Misiedjan, Britt Scholte en Niels Oosthoek.

Britt Scholte, actrice uit de populaire TV-serie Brugklas: “Ik vind het bijzonder dat ik zoveel kinderen kan bereiken met een belangrijke boodschap over een belangrijk thema in de wereld, namelijk: kinderen die opgroeien in oorlog. Dat is iets waar veel kinderen over nadenken of mee bezig zijn." 

VLOGGERS

De aftrap van de Kidsclub op 8 juni was one big celebration en natuurlijk was America Today aanwezig! De vloggers kregen direct na de lancering van – Matthijs (11) en Jikke (9) - een envelop met een challenge: bouw een levensgroot peaceteken dat je van bovenaf kan filmen. De bekende vloggers zullen de gezichten zijn van de Kidsclub en zullen iedere woensdag om 15:30 uur een vlog plaatsen over hun avonturen en challenges op het YouTube kanaal van de War Child Kidsclub.

I WANT TO JOIN!

Wil jij je ook inzetten voor oorlogskinderen? That’s possible! Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden op www.warchildkidsclub.nl.

De gehele Kidsclub en alle activiteiten eromheen worden mede mogelijk gemaakt door America Today. De hoofdsponsor zal dan ook betrokken zijn bij alle activiteiten en War Child ondersteunen om dit operationeel te maken. Sinds anderhalf jaar bedient America Today naast studenten een geheel nieuwe doelgroep; kinderen tussen 4 en 16 jaar. Op dit moment is de Junior Collectie van America Today te vinden in bijna veertig stores door Nederland, België en Frankrijk.

Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden op www.warchildkidsclub.nl. De club is 100% gesponsord tot stand gekomen door America Today. De vier vloggers zetten zich belangeloos in voor War Child. Alle inkomsten worden besteed aan de projecten voor oorlogskinderen.