Corona maatregelen

Get connected - private shopping

per 3 maart is het mogelijk om te winkelen op afspraak. Lees hier hoe je een afspraak kan maken in jouw favoriete store. Wij kijken er naar uit om je te zien.

Click & collect

Hoe krijg ik het snelst mijn favoriete America Today item in huis?

Met onze Click & Collect service haal jij jouw favoriete item op bij de dichtstbijzijnde America Today Store.

Hoe werkt het?

  1. Kies het product dat je wil bestellen.
  2. Bekijk de winkelvoorraad en selecteer de store bij jou in de buurt.
  3. Reserveer het product in de store.
  4. Neem contact op met de store via het telefoonnummer van de winkel. Je vindt het telefoonnummer in de mail of hier.
  5. Maak telefonisch een afspraak met de crewmember in store
  6. Bevestig je reservering en laat hierbij je contact gegevens achter.

Click & Collect is beschikbaar in bijna alle stores (met uitzondering van Utrecht CS, Amsterdam CS, Schiphol en Magna Plaza) Je kan de items ophalen in de geselecteerde store op de afgesproken tijd.

Onze crewmembers zijn ook telefonisch bereikbaar op zondag en maandag van 12:00-17:00 en dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00. Klik hier voor het nummer van jouw favoriete store.

Stay healthy & shop safe!

Alle America Today stores in Nederland zijn met ingang van de nieuwe maatregelen gesloten.

Een behoorlijke tegenvaller, maar samen maken we er het beste van. Want voor jouw dosis America Today kun je gewoon terecht in onze webshop. Met andere woorden: 24/7 online shoppen vanaf de bank! En dat met een verlengde retourtermijn van 60 dagen. Voor alle aankopen die vanaf 14 november in een store zijn gedaan geldt een retourtermijn van 30 dagen die in gaat zodra de stores op woensdag 3 maart openen op afspraak. Wil je de items ruilen? maak dan een afspraak met de store. Sounds good right?

Langere levertijden

Je bent natuurlijk niet de enige die lekker online aan het shoppen is. Daarom is het in het magazijn en bij PostNL drukker dan normaal en kan het dus zijn dat je pakket wat vertraging oploopt. Houd rekening met 1-2 werkdagen. Vervelend, we know! Maar we doen ons best om ook jouw pakket op tijd te versturen.

Veelgestelde vragen

Het is lekker druk. Ook bij de klantenservice. Het kan daarom wat langer duren voordat je bericht over je online bestelling, retour of terugbetaling ontvangt. Dus bij deze alvast een excuus: SORRY!

Wist je trouwens dat je de antwoorden op de meest gestelde vragen hier kunt vinden? Wie weet staat het antwoord op jouw vraag er wel gewoon tussen. Kun je echt niet wachten? Neem dan contact op met de klantenservice en stuur ons een e-mail met jouw vraag. Dan gaan wij ons best doen deze zo snel mogelijk te beantwoorden, we promise.

Take care en hopelijk tot heel snel!

America Today