All stars wassen

clean all stars

Groene grasvlekken van een spontane soccer match in het park, per ongeluk je fresh shoes aan gedaan naar de kroeg, of een druppel koffie die niet op de vloer, maar rechtstreeks op jouw All Stars valt.

Er zijn een miljoen manieren waarop je schoenen vies kunnen worden. But no worries! Wij weten hoe je ze schoon moet maken.  

1. WASMACHINE

Converse All Stars kun je gewoon in de wasmachine doen! Haal de veters er uit en stop de schoenen en veters in een waszak of een kussensloop met een goede knoop er in. Stel de machine in op maximaal 30°C en doe er een beetje wasmiddel bij.
Belangrijk: NIET CENTRIFUGEREN!

Let them dry and they’re all fresh and new again. 

2. MELAMINE SPONSJE

Dit sponsje wordt ook wel ‘de wonderspons’ genoemd.
De structuur van deze spons is zo dicht dat je enkel met een klein beetje water en wat vegen, bijna alle vlekken weg kunt halen. We’re talking about pen, we’re talking about vet, we’re talking about viltstift and many more. Je kunt dit soort sponsjes gewoon kopen bij de drogisterij of je lokale huishoudwinkel om de hoek.

3. WITTE NATUURAZIJN

Oma’s wondermiddel!

Witte natuurazijn heeft bijna iedereen wel in huis staan en deze vloeistof haalt prima vlekken uit jouw sneakers. Giet wat witte azijn op een schone doek en wrijf voorzichtig de vlek er uit. Het resultaat mag er zijn!

4. SHAMPOO

Breng een milde shampoo, bij voorkeur baby shampoo als je dat in huis hebt, aan op je schoen en wrijf dit met een doek of een tandenborstel in. Laat het een tijdje intrekken en je zult zien dat de vlek minder wordt of helemaal verdwijnt!

5. NAGELLAK

Tja, niet per se de meest ideale manier van je schoenen "schoonmaken". Maar als het een vlek is die zo hardnekkig is dat hij met bovenstaande middelen er nog steeds niet uit gaat dan zou je voorzichtig een stipje nagellak aan kunnen brengen in dezelfde kleur als je schoen. De vlek is dan mooi gecamoufleerd!  

6. NIEUWE ALL STARS

Zijn je favoriete All Stars helemaal afgedragen, of ben je gewoon toe aan een nieuw model of nieuwe kleur? In onze stores staan we voor je klaar om je te helpen!

Bekijk hier al onze Converse All Stars

clean all stars